Skvělé doplnění energie při trénincích, závodech i celkové zlepšení zdraví!

1911_MitoCaps
 
STEVE BORN
 
Udržovat zdraví mitochondrií, tzv. „spalovacích pecí“, vytvářejících v buňkách energii, je jednou z nejdůležitějších věcí, které můžete udělat pro zvýšení sportovní výkonnosti, vylepšení zdraví a případně i prodloužení svého života. Nejnepříjemnější důsledky procesu stárnutí se objevují tehdy, když mitochondrie zestárnou a přestanou plnit svou funkci.

Stárnutí mitochondrií je nepříjemné hned ze dvou důvodů, neboť nejen, že jsou stárnoucí mitochondrie méně efektivní a produkují méně energie, ale také zvyšují produkci oxidantů, které reagují s molekulami a vytvářejí pro buňky škodlivé volné radikály. Jednoduše řečeno, pokud mitochondrie v buňkách ztratí schopnost vytvářet energii a začnou produkovat více oxidantů, zemřou, a to má za následek i smrt buněk.

Následuje velmi negativní „dominový efekt“, který s sebou nese nejen dramatické snížení sportovní výkonnosti, ale může vést (a to je mnohem závažnější) ke zvýšení rizika různých s věkem souvisejících nemocí, jako například rakoviny. Není proto překvapivé, že tzv. mitochondriální či radikálová teorie stárnutí je jednou z vážených a uznávaných teorií o úpadku lidského zdraví.

Proto existují Mito Caps. A proto považuji přípravek Mito Caps za možná i ten nejdůležitější přípravek z nabídky Hammer Nutrition. Účinné látky v přípravku Mito Caps, konkrétně kyselina R-alfa-lipoová a acetyl L-karnitin, mitochondrie „nakopnou“ a pomohou jim zůstat zdravé a fungovat efektivněji, jako když jste byli mladší.
A výsledek? Více energie, větší vytrvalost, rychlejší regenerace, silnější imunitní systém a mnohem více. Dr. Bill Misner, tvůrce tohoto přípravku, uvádí:
 
„Užíval jsem Mito Caps bez jakýchkoli vedlejších účinků, kromě toho, že jsem byl méně unavený, měl jsem větší výdrž a můj organismus už nevyžadoval tolik spánku. Vytrvalostní sportovci by si měli uvědomit, jak nesmírně důležité je starat se o své mitochondrie, a že všechno v tomto přípravku pozoruhodně a pozitivně ovlivňuje jejich funkci.“

A tohle jsou názory jiných lidí na Mito Caps:
„Mito Caps jsem používal denně a bezesporu jsem u sebe zaznamenal nárůst energie a větší vytrvalost.“

„Díky tomu mám víc energie, než když mi bylo 20. Neholduji pití kávy, ale tohle mě udržuje v bdělosti. Také mi to pomohlo shodit poslední tuky na břiše, kterých jsem se dlouho nemohla zbavit.“

„Tenhle přípravek mi pomáhá dosáhnout dlouhého života, plného energie. Je to můj nejoblíbenější potravinový doplněk.“
 
„Kdybych měl doporučit jen jeden doplněk od Hammer Nutrition, byl by to Mito Caps. Od té doby, co jsem začal užívat Mito Caps, se cítím líp. Jsem starší sportovec, ale ve srovnání s ostatními lidmi v mém věku se cítím mladší! Za to vděčím Mito Caps!“

SHRNUTÍ

Důležitost každodenního užívání přípravku Mito Caps a způsob, jakým je pro organismus prospěšný, velmi výstižně popsal Dr. Misner: „Čím déle můžete stimulovat dlouhověkost nebo zdraví mitochondrií, tím lepší výkon budete při sportu podávat. Sportovci, kteří mají zdravé a účinné mitochondrie, podávají ty nejlepší výkony. Mito Caps je přípravek, který doporučuji brát po celý rok.“

Důležité upozornění: Nemusíte být sportovci, abyste si mohli dopřát pozitivní účinky přípravku Mito Caps. Blahodárný vliv na sportovní výkony je sice značný, ale ještě významnější je pozitivní dopad tohoto přípravku na celkové zdraví a dlouhověkost. Mito Caps je přínosem pro každého!