Bezpečná a přirozená péče o klouby

TR2-header

ARYNN MAZNIO  

Sportovci bývají vystaveni bolesti z mnoha různých důvodů, souvisejících s nástupem nové sezóny, přetrénováním nebo úrazem. Jsem si jistá, že každý z nás alespoň jednou zamířil do lékárny pro nějaký NSAID (nesteroidní protizánětlivý lék), aby si od bolesti „ulevil“. Náš sklon potlačovat neduhy tzv. vitamínem I (Ibuprofenem) nám ale bohužel způsobuje další problémy, které nejenže zpomalují léčebný proces poraněných tkání, ale také mají potenciálně devastující dlouhodobé nežádoucí účinky.

Mnohem rozumnější je budovat, chránit, udržovat a podporovat zdravé klouby pomocí přípravku Tissue Rejuvenator nebo Vegan Tissue Rejuvenator od Hammer Nutrition. Pokud pro vás podpora kloubů BEZ negativních vedlejších účinků syntetických léčiv není dostatečným argumentem, přečtěte si další důvody, proč byste měli bez váhání sáhnout po přípravku Tissue Rejuvenator, chcete-li účinně léčit a udržovat své klouby v plné síle a zdraví.

1. Spolehlivý a oblíbený přípravek: Tissue Rejuvenator je každým rokem jedním z našich nejprodávanějších výrobků, a to již od roku 2004, kdy byl poprvé uveden na trh. Je to špičkový produkt s čistými a znatelně účinnými ingrediencemi. Velkou oblibu si získal i přípravek Vegan Tissue Rejuvenator, který prodáváme od roku 2018.

2. Důležité stavební prvky: Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát jsou klíčové látky, které organismus využívá k budování a ochraně chrupavek i k výživě šlach a vazů. Glukosamin sulfát se získává z korýšů a měkkýšů a podporuje pružnost kloubů. Také chondroitin sulfát pomáhá klouby „promazávat“ a tlumit případné nárazy.

3. Přirozené potlačení bolesti: Rostliny jako kurkuma, kadidlovník pilovitý, čertův dráp a kvercetin poskytují úlevu od bolesti svalů i kloubů.

4. Široké spektrum výhod: Paleta léčivých rostlin v obou těchto přípravcích dokáže víc než jen snižovat otoky a bolest. Kromě hlavních přínosů mají přísady jako kořen juky i protiplísňové a antibakteriální účinky.

5. Kvalitní ochrana a péče: Kolagen typu II pomáhá udržovat pohyblivost a pružnost kloubů, zatímco MSM podporuje syntézu různých tělesných tkání včetně vlasů, pokožky, nehtů, šlach i chrupavek. Vegan Tissue Rejuvenator obsahuje přesličku rolní, což je rostlina bohatá na křemík, který nejenže chrání klouby, ale organismus ho také využívá pro tvorbu kolagenu.

6. Skvělá volba pro vegany: Přípravek Vegan Tissue Rejuvenator obsahuje glukosamin z geneticky neupravených rostlin a je proto skvělou volbou pro vegany a všechny, kdo trpí alergií na mořské živočichy a požadují zaručeně bezpečnou alternativu. Přípravek Vegan Tissue Rejuvenator obsahuje kromě výše zmíněné přesličky rolní také kyselinu hyaluronovou, což je polysacharid přirozeně se vyskytující především v pojivových tkáních, například kloubech a očích, a sloužící k lubrikaci a tlumení nárazů.

7. Bezpečnost a účinnost každodenního užívání: Ať už přípravek Tissue Rejuvenator nebo Vegan Tissue Rejuvenator užíváte při léčbě poškozených tkání nebo jen preventivně, jedná se o zdravou a šetrnou alternativu ke škodlivým lékům, kterou můžete s klidným srdcem užívat denně.

8. Moudrá investice: Všechny složky obou přípravků Tissue Rejuvenator se díky patentovanému složení enzymů dokonale vstřebávají, takže nic nepřijde nazmar!

Ať už hledáte přípravek na prevenci úrazů nebo chcete podpořit léčebný proces svých poškozených tkání, je tu pro vás Tissue Rejuvenator nebo Vegan Tissue Rejuvenator! Tyto přípravky jsou bezkonkurenčním pomocníkem při udržování zdraví vašich kloubů, chrupavek, šlach a pojivových tkání.