Race Caps Supreme. Na závody i pro každodenní použití

1908_RaceCups

ARYNN MAZNIO


Race Caps Supreme je už více než 30 let považován za původní a průkopnický přípravek obsahující koenzym Q10. Díky skvěle vyváženému a časem prověřenému složení je přesně tím, co se uvádí na jeho etiketě: špičkovým doplňkem stravy!

Race Caps Supreme prodlužuje vytrvalost, stimuluje tvorbu energie, vylepšuje regeneraci a podporuje celkové zdraví organismu, především kognitivní funkce a kardiovaskulární zdraví, takže je vhodný pro každodenní užívání. Působí pozitivně v mnoha ohledech a proto ho budete chtít užívat každý den, bez ohledu na to, zda zrovna sportujete.

Osobně se věnuji běhu na dlouhou trať, takže často intenzivně trénuji a kombinuji přitom různé sporty. Také trávím spoustu času lezením ve vysokých nadmořských výškách. Čím déle závodím a trénuji v extrémních podmínkách, tím více jsem přesvědčena o tom, že přípravek Race Caps Supreme hraje důležitou, ne-li klíčovou roli při dosahování mých výkonnostních cílů a výsledků. Když jsem se z rovinatých plání Minnesoty přesunula do hor v Montaně, přípravek Race Caps Supreme mi pomohl nejen v aklimatizaci, ale také jsem díky němu nečekaně uspěla ve svém prvním horském ultramaratonu a doběhla jsem se skvělým časem.

Pokud vás ještě nepřesvědčily přímé účinky tohoto doplňku k tomu, abyste ho zařadili do svého jídelníčku, přečtěte si, jaký pozitivní vliv mají jeho vysoce kvalitní složky. Hlavními účinnými složkami přípravku Race Caps Supreme jsou koenzym Q10 a idebenon.

Koenzym Q10: Tento důležitý koenzym podporuje účinnou tvorbu energie z přijímané potravy a kyslíku. Zásoby této nesmírně důležité sloučeniny se při stárnutí značně ztenčují a jsou obzvlášť malé především po namáhavé fyzické zátěži. Pokud koenzym Q10 užíváte jako doplněk stravy, podporujete tím tvorbu energie, posilujete svůj imunitní systém a zdravý krevní tlak a chráníte se před četnými zdravotními komplikacemi, souvisejícími s přibývajícím věkem. Koenzym Q10 má navíc blahodárný vliv na zdraví zubů a dásní a pomáhá chránit pokožku před UV zářením.

Idebenon: Idebenon podobně jako koenzym Q10 podporuje čistou a účinnou tvorbu energie, a to dokonce i při nedostatku kyslíku, jako například ve vysokohorských podmínkách nebo při velmi intenzivním tréninku či závodě. Stejně jako koenzym Q10 také neutralizuje negativní účinky volných radikálů, které jsou vedlejšími produkty energetické přeměny, například při náročném tréninku.

Díky vysoce účinným složkám, které se podílejí na tvorbě antioxidantů a energie, je přípravek Race Caps Supreme vhodný pro každého, především pak pro sportovce starší 30 let. Přípravek Race Caps Supreme maximalizuje vaši výkonnost bez ohledu na aktuální fyzickou kondici!