Perpetuem: Spolehlivý zdroj energie pro zdolání velkých vzdáleností

1907_Perpetuem

ARYNN MAZNIO

Vytrvalostní sporty nejsou vůbec jednoduché. Trénink i samotný závod jsou náročné na logistiku a tím spíš je potřeba zajistit závodníkovi kvalitní a udržitelnou výživu. Hammer Nutrition naštěstí nabízí přípravky, které dokáží pokrýt přípravu i samotný závod. Vzdálenost, vytrvalost, vypořádání se s vnějšími podmínkami a intenzitou nejsou žádným problémem, pokud užíváte Perpetuem nebo Perpetuem Solids.

Proč je Perpetuem vhodným přípravkem pro dlouhé tréninky a závody? Obsahuje jedinečný poměr plnohodnotných sacharidů a bílkovin (8:1), včetně maltodextrinu a izolátu sójového proteinu. Perpetuem nabízí potřebné výživné látky a zdravé tuky a je tedy přesně tím, co váš organismus potřebuje. Vytrvalostní sportovci požadují vyrovnaný a spolehlivý přísun energie po celou dobu sportovního výkonu a zároveň chtějí optimalizovat užívání mastných kyselin jakožto zdroje energie. Perpetuem poskytuje rychlou a dlouhotrvající energii a potlačuje bolestivé účinky rozpadu svalové hmoty. To vše a ještě mnohem víc dovede bez přidaných cukrů nebo umělých sladidel.

Přípravky Hammer Nutrition Perpetuem a Perpetuem Solids jsou špičkovým zdrojem energie a díky své vylepšené přizpůsobivosti různých forem podání (prášek nebo žvýkací tablety) jsou skvělou volbou pro sportovce čelící jakýmkoli výzvám. Ať už si chcete namíchat jedinou dávku, nebo nápoj pro několikahodinový závod, ať už si chcete připravit pastu, nebo několik dávek žvýkacích tablet, přípravek Perpetuem se přizpůsobí vašim individuálním potřebám.

A výsledek? Kromě toho, že si tak při sportu zajistíte přísun těch nejlepších výživných látek, postaráte se zároveň i o rychlou a kvalitní regeneraci. Organismus při tréninku a sportovních výkonech potřebuje víc než jen běžné a tuctové přípravky. Potřebuje pečlivě promyšlené složení, které bude vysoce účinné, bude nabízet vyrovnaný zdroj energie a udržovat stabilní hladinu krevního cukru, maximalizovat využití tuků a chránit svalovou hmotu. To nabízí přípravky Perpetuem, které jsou jasnou volbou pro vytrvalostní sportovce. Investujte do svého zdraví a sportovní výdrže chytře prostřednictvím Perpetuem a zakoušejte ihned i v příštích letech výhody lepší výkonnosti a regenerace.