FIZZ - osvěžující způsob doplňování elektrolytů bez cukrů

2005_Fizz
 
STEVE BORN
 
Zkušení sportovci vědí, že správné doplňování paliva během cvičení vyžaduje více než jen doplňování kalorií a tekutin. Zahrnuje také důslednou a přiměřenou podporu elektrolytů. A nejde jen o to, aby se zabránilo křečím. Optimální fungování trávicího, nervového, kardiovaskulárního a svalového systému závisí na dostatečné hladině elektrolytů v těle!
 
Pamatujte, že stejně jako byste neměli čekat s doplněním kalorií, než vám dojde energie nebo s doplněním tekutin, než budete dehydratováni, stejně tak nikdy nečekejte s doplněním elektrolytů do doby, než začnou křeče. Křeče jsou posledním stádiem toho, kdy vám tělo říká, že vám chybí elektrolyty. V tuto dobu již nefungují správně výše uvedené tělesné systémy.
 
V Hammer Nutrition nabízíme celou řadu možností, jak naplnit tuto důležitou součást vašeho paliva. Jednou z těchto možností je Endurolytes Fizz. Fizz je ideální, pokud dáváte přednost přidání elektrolytů do vašeho pití během sportovního výkonu před polykáním tobolek.
 
Jednoduše přidejte tyto rychle se rozpouštějící tablety do vaší láhve s vodou a vytvořte lahodný, nepřeslazený, šumivý elektrolytový nápoj. Endurolytes Fizz je k dispozici v pěti svěžích a lahodných příchutích: citron-limeta, mango, hrozny, grapefruit a cola (cola obsahuje 20 mg kofeinu na tabletu). Je prakticky bez kalorií (obsahuje pouhých 7 kalorií na tabletu) a samozřejmě neobsahuje žádný cukr.

Jedna tableta Endurolytes Fizz se vyrovná přibližně dvěma kapslím Endurolytes. Tablety se dají ve svém středu rozlomit, abyste si mohli přizpůsobit dávkování dle vašich specifických potřeb a často se měnících požadavků na potřebu doplnění minerálů. 
 
Mimochodem, Endurolytes Fizz není pouze pro sportovce! Je to ideální produkt při každé fyzické námaze ať už při cvičení nebo práci, kdy se člověk potí, vyzkoušejte Endurolytes Fizz. Zaručujeme, že si ho oblíbíte nejen pro jeho chuť, ale i pro to jak funguje!