10 tipů, jak zůstat zdravý teď i po celý rok

20_03_Tipy na zdravie

STEVE BORN

Starat se o své zdraví je důležité, obzvláště důležité v těchto posledních dnech! Existují jednoduché kroky k udržení zdraví a ochraně imunitního systému. Toto jsou věci, které byste měli praktikovat po celý rok!

1) Často si umývejte ruce mýdlem a horkou vodou. Toto je začátek kontroly infekce. Důkladné mytí mýdlem a horkou vodou značně podporuje ničení choroboplodných zárodků, což zabraňuje jejich přenosu na sebe nebo na ostatní.
 
2) Jezte zdravou stravu obsahující celou řadu rostlinných potravin. V ovoci a zelenině existuje nespočet zdravě prospěšných sloučenin (fytonutrientů). Vynikajícím příkladem je sulforafan v košťálové zelenině (brokolice, květák atd.) Nejlepší způsob, jak získat maximální množství těchto důležitých živin je „jíst duhu“, což znamená konzumovat ovoce a zeleninu různých barev.
 
3) Doplňte svou stravu o antioxidační živiny. Podpora silné imunity vyžaduje příjem široké škály antioxidantů neutralizujících volné radikály. Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps, Super Antioxidant a AO Booster by měly být ve vašem denním doplňkovém programu.
 
4) Užívejte pravidelně Hammer Whey. Syrovátková bílkovina je bohatým zdrojem kyseliny glutamové, cysteinu a glycinu, tří aminokyselin potřebných pro produkci glutathionu. Glutathion je považovaný mnoha odborníky za antioxidant číslo jedna. Přidaný glutamin v izolátu syrovátkové bílkoviny je také vynikajícím prekurzorem glutathionu. Syrovátkový protein navíc obsahuje jedinečné proteiny zvané imunoglobuliny, které pomáhají stimulovat imunitní funkci.
 
5) Užívejte probiotický doplněk Digest Caps. Řecký lékař, Hippokrates, jednou prohlásil: „Veškerá nemoc začíná ve střevech,“ my věříme, že je to do jisté míry pravda. Když jsou zničeny zdravé bakterie v zažívacím systému -  což může být způsobeno infekcemi, špatnou stravou, stresem, nadužíváním léků, antibiotiky a dokonce i chlorovanou vodou - umožňuje to, aby nežádoucí bakterie prosperovaly a narušovaly funkci trávicího systému, vstřebávání živin, střevního zdraví a imunitu. Denní užívání probiotického doplňku pomáhá naklonit měřítko ve prospěch dobrých bakterií.
 
6) Chraňte a podporujte játra pomocí LSA Caps. Játra pracují tvrdě, protože musí každý den detoxikovat, filtrovat a pomáhat odstraňovat škodlivé toxiny, chemikálie a bakterie v krvi, jakož i toxiny, kterým jsme denně vystaveni. Když je náš imunitní systém zatížen, musí pracovat ještě tvrději. Mezi prospěšné živiny, které se vyskytují v LSA Caps, je NAC (n-acetylcystein), který má nejen vlastní antioxidační vlastnosti, ale je také vynikajícím prekurzorem pro tělesnou produkci glutathionu.
 
7) Užívejte Clear Day každý den, nejen během alergie. Přestože je známo, že vás chrání před výskytem alergií a výrazně zmírňuje příznaky alergie - v tom je vynikající - Clear Day obsahuje čtyři živiny, které mnozí odborníci na výživu považují za „superhvězdy imunitního systému“. Přečtěte si více na stranách 38-39 (EN).
 
8) Ujistěte se, že pijete dostatečné množství čisté vody. Vezměte svou tělesnou hmotnost a vynásobte ji hodnotou 0,035. Toto je počet litrů tekutin, které byste měli pít, především čisté vody, každý den:
 
20_03 - Chart Voda
 

9) Pravidelně cvičte a snažte se co nejvíce snížit stres. Cvičení je jedním z nejlepších způsobů, jak posílit imunitu a snížit stres. Pokud můžete, vyjděte cvičit ven; čerstvý vzduch udělá s vaší náladou zázraky. Pokud jste na slunném místě, získáte navíc bonus ve formě vitamínu D, který slunce velkoryse dodává, což je pro váš imunitní systém nesmírně důležité. Pokud se nemůžete dostat ven nebo pokud slunce nesvítí, můžete naplniť své potřeby vitamínu D prostřednictvím Premium Insurance Caps. V případě jeho deficitu je třeba suplementovat ve větších dávkách samostatným doplňkem vitamínu D.
 
Essential Mg je další z doplněk výživy, který by měl být ve vašem denním doplňkovém režimu z celé řady důvodů, včetně pomoci tělu řešit stres a potlačit jeho účinky.
 
10) Dopřejte si dostatečné množství spánku. REM Caps je vynikající doplněk, který vám pomůže se zlepšením kvality a délky spánku.
 
 
Zůstaňte zdraví a „keep Hammering!“