Regenerace je hodně důležitá. Věnujte jí proto dostatečnou pozornost!

2006-Recoverite

STEVE BORN

Nezbytnou podmínkou zvýšení sportovní výkonnosti je doplnění chybějících sacharidů a bílkovin co nejdříve po tréninku nebo sportovní události. Vlastně to pro vás může být nejjednodušší způsob, jak si zvýšit vytrvalost: Trénujte a po tréninku ihned „dotankujte“. Nic víc!

Vy se postarejte o trénink a my se postaráme o doplnění potřebných látek. Máme pro vás totiž Recoverite. Jeho příprava je velmi jednoduchá a pohodlná a je lahodný. Navíc vašemu organismu dodá PŘESNĚ to, po čem po sportovním výkonu touží.

A to není všechno. Tento skvělý přípravek je k dostání ve dvou variantách: s izolátem syrovátkového proteinu a s organickým veganským proteinem!

Originální přípravek Recoverite obsahuje plnohodnotné sacharidy (maltodextrin) a izolát syrovátkového proteinu v poměru 3:1. V každé dávce jsou také tři gramy L-glutaminu, celá škála elektrolytů a klíčové výživné látky podporující správnou regeneraci. Přípravek Recoverite je k dostání už přibližně 15 let a tisíce naprosto spokojených sportovců jsou důkazem toho, že na trhu není žádný regenerační nápoj, který by byl přesvědčivě účinnější než Recoverite.

Veganský přípravek Organic Vegan Recoverite se prodává jen o něco déle než dva roky a pro ty, kdo dávají přednost rostlinným zdrojům před živočišnými, představoval dar z nebes. Organic Vegan Recoverite má stejné složení ve stejném poměru jako originální přípravek Recoverite, kromě toho, že zdrojem bílkovin je v tomto případě hráškový protein. Ačkoli organický hráškový protein není tak biodostupný jako izolát syrovátkového proteinu (to ostatně není nic), je lehce stravitelný, bezlepkový a má úžasný profil aminokyselin bohatých na BCAA (leucin, izoleucin a valin), které jsou klíčové pro regeneraci organismu.

Čtyři velké výhody „dotankování“ co nejdříve po tréninku

Jak již bylo dříve řečeno, pravděpodobně neexistuje jednodušší způsob posílení kondice a zlepšení sportovního výkonu než jednoduše věnovat trochu času dotankování potřebných látek co nejdříve po ukončení fyzické námahy. Pokud to uděláte, vaše tělo vás za všechnu práci při tréninku bohatě odmění. Dodejte svému organismu vysoce kvalitní sacharidy a bílkoviny hned po tréninku, tzn. do 30 minut (čím dříve, tím lépe), a stane se následující:

1. Vaše svalové buňky znovu získají energii, kterou budete moct využít při tréninku hned následující den. Čím je totiž trénink A NÁSLEDNÉ doplňování energie pravidelnější, tím efektivněji tělo ve svalech vytváří rezervy s „pohonnými látkami“. To znamená, že na příští startovní čáře budete mít k dispozici více pohonných látek, což je nepochybně velká výhoda! (Pozn.: O tom je také celé „carbo loading“, tedy zvýšený příjem sacharidů před závodem.)

2. Svalová tkáň dostane suroviny potřebné k zesílení a vy budete moct více a intenzivněji trénovat, aniž by tím vaše svaly značně trpěly.

3. Výrazně se sníží bolestivost mezi jednotlivými tréninky. Místo starostí, zda vůbec budete schopni vylézt ráno z postele, budete hned druhý den připraveni na další trénink.

4. Váš imunitní systém se posílí, místo aby zeslábl. Po tréninku je imunitní systém „na vážkách“. Pokud svému organismu co nejdříve po tréninku dodáte potřebné látky, jazýček vah se přehoupne na stranu posílení imunitního systému, což vám pomůže odehnat nemoci a nevynechat ani jeden důležitý trénink.

O tom není pochyb: vaše tělo si žádá a potřebuje Recoverite nebo Organic Vegan Recoverite. Tyto přípravky mu dodají velmi kvalitní sacharidy a bílkoviny, které nutně potřebuje, a některé další cenné látky: L-glutamin, chrom, L-karnosin a elektrolyty, které mu pomohou se rychleji a lépe zregenerovat. Obě varianty tohoto přípravku se dají snadno připravit, skvěle chutnají a mají neuvěřitelné výsledky.

SHRNUTÍ

Nastalo období roku, ve kterém všichni trénujeme déle, více a častěji. Regenerace po tréninku je důležitá po celý rok, ale nyní se prostě nemůže zanedbat. Ani trošku! Takže od nynějška si pamatujte, že trénink NENÍ u konce, dokud tělu nedodáte potřebné látky. To znamená, že…

• ještě než si svléknete propocené oblečení,
• než si dáte sprchu
• a než se protáhnete…

věnujte chvilku doplnění vysoce kvalitního paliva v podobě přípravku Recoverite nebo Organic Vegan Recoverite. Teprve POTOM můžete svůj trénink považovat za ukončený a proces regenerace vašeho organismu se nastartuje správným způsobem.