Hammer Bars jsou vysoce kvalitní potraviny, ne cukroví tyčinky

HammerBar

Napsal STEVE BORN

Energetické tyčinky jsou jako doplněk stravy určitě praktické —rozbalíte si jednu, sníte ji, zapijte ji vodou a můžete vyrazit ven. Co na to říkáte? No, pravda je asi taková, že jste jen dočasně uspokojili svůj hlad. Zeptejte se sami sebe, jestli vám ta energetická tyčinka, kterou jíte, opravdu pomáhá. Než si odpovíte, podívejte se na seznam jejich složek a nutriční údaje. Co s největší pravděpodobností po pročtení obalu takové energetické tyčinky zjistíte je, že většina z nich není nic víc než sladké tyčinky plné rafinovaných cukrů, nasycených tuků, konzervantů a jiných složek, které mají dobrou reklamu, ale nemají nic společného s podporou sportovního výkonu či celkového zdraví.

Naštěstí si tyčinky Hammer Bars můžete pořád vychutnat a zároveň jíst zdravě. Jsou jako den a noc v porovnání s množstvím masově vyráběných, průmyslově zpracovaných tyčinek plných braku, které jsou dostupné na trhu. Když se podíváte na složení na obalu, bude vám jasné, že pro vás bude opravdu těžké najít potravinu, natož pak energetickou tyčinku jako doplněk stravy, která by byla zdravější. Proto rádi zdůrazňujeme, že zařazení tyčinek Hammer Bars pouze do kategorie „energetické tyčinky“ poškozuje jejich dobrou pověst!

Podívejte se na složení velmi oblíbené jablkové tyčinky Hammer Bar se skořicí:

Certifikované bio složení: bio kešu máslo, bio datle, bio Tapioka sirup, bio ovesné vločky, bio sušená jablka, bio rozinky, bio skořice

Je to tak, každičká ingredience má certifikované bio složení. V tyčinkách Hammer Bars nenajdete žádný rafinovaný cukr, umělé složky či konzervanty. Jsou to ze 70–100% raw potraviny, lisované za studena (nepečené), jsou zásadotvorné a dobrým zdrojem vlákniny, zdravých tuků, vitamínů, enzymů a jiných živin. Tyčinky Hammer Bars neobsahují lepek, glutamáty, nejsou geneticky modifikované a jsou vhodné pro vegany. Tyčinky Hammer Bars mají vlhkou konzistenci, což znamená, že když je chladno, tak neztvrdnou jako cihla. Jsou lehce stravitelné a opravdu výborně chutnají!

Samozřejmě můžete najít velké množství levných „energetických“ tyčinek ale krom velké šance, že budou chutnat jako lepenka (nebo ještě něco horšího), by vás mělo především zajímat, zda dáváte svému tělu živiny, které potřebuje. Podívejte se na složení běžné energetické tyčinky a odpověď bude, že ne. I když asi tyčinky Hammer Bars nebudou těmi nejlevnějšími tyčinkami na trhu, kvalita jejich ingrediencí více než vysvětluje jejich cenu. Tyčinky Hammer Bars mají opravdu tak vysokou kvalitu. Kolik z nás připravuje jídlo za použití ingrediencí s tak vysokou kvalitou? Proto jsme zcela přesvědčeni, že je to dobrá nabídka a zaručujeme vám, že vás také přesvědčí!

Nezapomínejte na to, že kvalita kalorií, které do svého těla dáte, se VŽDY počítá, proto nedopusťte, aby náklady předčily kvalitu. S tyčinkami Hammer Bars si můžete být 100 % jistí, že svému tělu s největší pravděpodobností dáváte skvělý a vysoce kvalitní zdroj potravy, ať už jej využijete jako příležitostný zdroj energie během cvičení, jako náhradu stravy či výživnou svačinu.