Postarejte se o vaše tkáně a klouby. Správný čas je teď ... nečekejte!

TR-header

Napsal STEVE BORN

Už máte za sebou celý měsíc roku 2019 a než se nadějete, rozjedete svůj tréning jako přípravu na první hlavní sportovní akce a také dlouhou sezónu, která vás čeká. I když se tentokrát v následujících pár týdnech nemusí jednat o dvouciferné hodiny tréningu, je právě teď ideální doba na to, abyste připravili své klouby, šlachy a pojivé tkáně z nutričního hlediska na zátěž, která je čeká.

Je možné, že mnoho sportovců bude mít toto prvotní nadšení a bude se snažit dělat více objemový tréning s větší intenzitu, než na co je naše tělo připraveno a zvyklé (tzv. syndrom „příliš mnoho příliš brzy”). U každého sportu je to jiné, ale až 75 % zranění se prý stane na základě příliš rychle zvýšeného počtu opakování. A když se to stane, tak už se pokrok vašeho tréningu dostane „do úzkých“. Pojďme se tomu tento rok vyhnout, co říkáte? To se nám může podařit pomocí přípravku na obnovu tkání – Tissue Rejuvenator!

I když může být objem vašeho tréningu v tomto období roku nízký, je vlastně dokonalá doba na zavedení přípravku Tissue Rejuvenator do vašeho každodenního programu doplňkové stravy. Zatímco je přípravek Tissue Rejuvenator známý především pro svou schopnost výrazně snížit bolesti a otoky — a je v tomto opravdu úžasný — jeho jedinečně silné složení živin vyživujících klouby vám pomůže udržet si silné chrupavky, vazy, šlachy a pojivové tkáně. Každodenní dávka přípravku Tissue Rejuvenator (dvě kapsle dvakrát denně) bude vhodnou surovinou potřebnou pro posílení kloubů a dodá vám ochranu, kterou hledáte. A když nastane čas na zahájení většího objemu tréningu a ve větší intenzitě, vaše tělo již bude připraveno.

Nezapomeňte, že přínosy přípravku Tissue Rejuvenator se kumulují, což znamená, že si na výrobek nevybudujete toleranci. Nejdůležitější pro dosažení těch nejlepší výsledků je konzistentní používání. Pokud je vaším cílem začít tuto sezónu bez zranění, a tak v tom taky budete pokračovat, tak chcete, vlastně vyloženě POTŘEBUJETE, efektivní produkt jako pomoc pro ochranu proti kloubním zraněním, který bude bezpečnou a bolest tlumící alternativou bez vedlejších účinků oproti nesteroidním antirevmatikům. Přípravek Tissue Rejuvenator zkrátka opravdu potřebujete!