Hammer GEL - Kvalitní energie a žádné zažívací potíže

Gel

Napsal STEVE BORN

Na trhu jsou desítky energetických gelů, a i když může Hammer Gel vypadat podobně jako mnoho z nich, jde o to, co je uvnitř! Podívejte se na etikety. Pokud vidíte složky s koncovkou „-óza“ (např. glukóza), a informaci, že energetický gel obsahuje jednoduché cukry (mimochodem ingredience jako „třtinový sirup“ nebo „med“ jsou také jednoduché cukry), tak je jednoduchý cukr složkou, které se určitě chcete vyhnout! Navíc k tomu, že představuje četné a závažné hrozby pro vaše zdraví, způsobuje jednoduchý cukr rychlé výkyvy energie, které ničí výkon a způsobují zažívací potíže.

Užití jednoduchých cukrů jako dodání pohonné hmoty vašemu tělu se podobá tomu, když zapálíte list papíru: rychle vás to zahřeje, ale trvá to krátce. Oheň rychle shoří a neustále jej musíte znovu zapalovat. To je neuvěřitelně neefektivní a kontraproduktivní. Podívejte se na etikety energetických gelů, zda na nich nejsou tzv. „-ózy“, cukry, třtinový cukr nebo med, a pak se jim vyhněte. Takový odpad ve svém těle nechcete a ani jej nepotřebujete!

Místo toho se spolehněte na přípravek Hammer Gel, který obsahuje komplexní sacharidový maltodextrin a vůbec žádné přidané cukry. Zde je vysvětleno, proč je maltodextrin výjimečným sacharidem:

Maltodextrin má hodnotu glykemického indexu 100, což se rovná glukóze (100) a je více než cukróza (58-65) a fruktóza (12-25). Maltodextrin zvyšuje hladinu cukru v krvi tak efektivně jako glukóza a dělá to rychleji než jiné jednoduché cukry, což je velmi žádoucí efekt během cvičení a ihned po něm.

Maltodextrin tělu umožní strávit větší objem kalorií než jednoduché cukry, aniž by pak opožděně odešel ze zažívacího traktu. To minimalizuje až odstraňuje potenciál pro střevní potíže (žádné střevní bomby!) a také tělu dodává více kalorií pro tvorbu energie. Jak uvádí jeden výživový specialista: „Maltodextrin člověku umožní do sebe dostat více energie v nižším objemu.“

Maltodextrin poskytuje stabilnější, déle trvající energii než jednoduché cukry bez „rychlého vzletu a pádu“, který je běžně spojován s jednoduchými cukry.

Z času a energie, kterou strávíte na tréningu a na jednotlivých sportovních akcích, si toho chcete vzít co nejvíce. Proto je zásadní „přikládat do ohně“ to nejkvalitnější palivo a už žádné cukrovinky plné cukru přestrojené za energetické gely. S přípravkem Hammer Gel vaše tělo dostane prémiové palivo bez přidaných jednoduchých cukrů a umělých či pochybných ingrediencí.

Při použití přípravku Hammer Gel budete mít:
- Bezproblémové a jednoduché trávení
- Žádné „střevní bomby“— nadýmání, nevolnost, pálení žáhy, průjem a jiné —které se objevují z produktů obsahujících horší složky
- Rychlé reakce a dlouhodobou energii
- Celou škálu příjemných chutí

Od roku 1995 nastavil přípravek Hammer Gel tempo tím, že sportovcům poskytl kvalitní energii ze sacharidů v pohodlné koncentrované podobě. Na dnešním trhu zaplaveném energetickými produkty je Hammer Gel i nadále jedinečným přípravkem pro zajištění vrcholového sportovního výkonu—kdykoliv!