HEED – NOVÁ PŘÍCHUŤ „TŘEŠŇOVÁ BOMBA“

21_03 - HEED Cherry

DOČKALI JSME SE!

Přípravek HEED je nyní k dostání se zbrusu novou příchutí, jejímuž vzniku předcházelo mimo jiné i velké množství chuťových testů různých vzorků – a věřte mi, vyzkoušeli jsme jich opravdu hooodně, než jsme našli ten pravý. Určitě s námi ale budete souhlasit, že čekání se vyplatilo! Tento nový nápoj se může pochlubit všemi kvalitami, které u přípravku HEED očekáváte...

• Obsahuje pouze plnohodnotné sacharidy a žádné jednoduché cukry, je rychlým a zároveň dlouhodobým zdrojem energie.
• Má lahodnou jemnou chuť, nikoli lepkavě sladkou.
• Obsahuje široké spektrum elektrolytů (v 1 odměrce tohoto přípravku je tolik elektrolytů jako v 1 kapsli přípravku Endurolytes).
• Obsahuje stopový prvek chrom, který podporuje správné fungování metabolismu sacharidů a pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru v krvi.
• Obsahuje karnosin, nesmírně prospěšnou látku, která se podílí na snižování kyselosti organismu, a skvělý antioxidant.
• Obsahuje přírodní sladidla xylitol a stévii, které nepoškozují zuby.
• Neobsahuje umělá sladidla, barviva, aromata a konzervanty.
• Neobsahuje kyselinu citronovou, ničící zubní sklovinu.

…a navíc má ještě další kvality, které byste u ostatních skvělých příchutí přípravku HEED nenašli:

1) 25 mg kofeinu v 1 dávce: Tuto složku jsme získali z přírodních zdrojů, konkrétně z výtažku ze zeleného čaje. Zelený čaj má ovšem mnoho jiných předností, než je přirozeně se vyskytující obsah kofeinu. Jednoduše řečeno, zelený čaj patří mezi superpotraviny. Obsahuje polyfenoly, například katechiny, mezi které patří i velice důležitý epigalokatechin galát (EGCG), který působí silně antioxidačně a podporuje kardiovaskulární zdraví.

2) 500 mg taurinu v 1 dávce: Tato aminokyselina si vysloužila špatnou reputaci, protože se často vyskytuje v běžně dostupných energetických nápojích překypujících stimulačními látkami. Skutečnost je ale taková, že taurin je téměř JEDINOU dobrou složkou těchto nápojů. Jedná se totiž o vskutku pozoruhodnou látku.

Taurin se přirozeně vyskytuje v lidském těle, zejména ve svalech a nervových tkáních, a pomáhá regulovat stahy srdečního svalu a svalové napětí, stejně jako hladinu neurotransmiterů v mozku. Taurin je velmi důležitý pro správné využívání elektrolytů (vápníku, hořčíku, draslíku a sodíku) a zajišťuje správné fungování svalů. Díky taurinu se dokážeme lépe soustředit a jsme ostražitější, aniž bychom potřebovali stimulovat nervový systém.


Pro sportovce je ale možná vůbec nejdůležitější to, že taurin zvyšuje hodnotu maximální spotřeby kyslíku a prodlužuje tedy čas, který zbývá do vyčerpání organismu, a to díky jeho schopnosti snižovat hladinu kyseliny mléčné a udržovat zdravou hladinu pH. Že by zázračná aminokyselina? To si pište!


Věříme tomu – a dokonce vám můžeme garantovat – že si tuto novou příchuť přípravku HEED a jeho účinky zamilujete! HEED je už tak mnohem lepší než přeslazené koktejly, které se vydávají za zdravé a účinné iontové nápoje. A tato nová příchuť je jeho pomyslnou „třešničkou na dortu“.