Přípravek FULLY CHARGED slaví 4 roky!

20_10_FullyCharged

STEVE BORN

Před čtyřmi lety společnost Hammer Nutrition uvedla na trh přípravek Fully Charged a rozpoutala tím revoluci ve světě doplňkové výživy určené k užívání před tréninkem nebo závody. Nepřišla totiž s dalším „staronovým“ přípravkem, nadupaným stimulanty, přemírou kofeinu a dalšími pochybnými složkami, ale řídila se srdcem a instinktem a vymyslela zcela nové a skutečně účinné složení. Cílem bylo vytvořit takový přípravek, který bude organismu přínosný v různých etapách fyzického výkonu, který mu dodá potřebné živiny a který pro něj bude představovat oporu, nikoli zátěž. Před čtyřmi lety společnost Hammer Nutrition uvedla na trh přípravek Fully Charged a rozpoutala tím revoluci ve světě doplňkové výživy určené k užívání před tréninkem nebo závody. Nepřišla totiž s dalším „staronovým“ přípravkem, nadupaným stimulanty, přemírou kofeinu a dalšími pochybnými složkami, ale řídila se srdcem a instinktem a vymyslela zcela nové a skutečně účinné složení. Cílem bylo vytvořit takový přípravek, který bude organismu přínosný v různých etapách fyzického výkonu, který mu dodá potřebné živiny a který pro něj bude představovat oporu, nikoli zátěž.

A to se povedlo. Naprosto!

Fully Charged tu není proto, aby vás pořádně rozproudil a dodal vám pouze falešný pocit návalu energie. Samozřejmě, že jiné přípravky určené k užívání před tréninkem nebo závody vám tento pocit překypující energie mohou poskytnout, ale často pak bývá vystřídán zvýšenou nervozitou a výrazným tlukotem srdce ještě před začátkem výkonu. Opravdu věříte tomu, že to váš výkon vylepší?

Naproti tomu Fully Charged je skutečným pokladem mezi přípravky užívanými před fyzickou námahou. Jiný takový přípravek neexistuje! Jeho jedinečné složení zvyšuje výkon mnoha sportovců – o tom svědčí další a další téměř neuvěřitelná svědectví a neustále přibývající 5hvězdičkové recenze. Pokud tento fenomenální přípravek před tréninkem a závody ještě neužíváte, jste značně znevýhodněni! Věřte sportovcům, kteří užívají Fully Charged. Tento přípravek vám zaručí kvalitnější trénink, lepší výsledky při závodech a nové osobní rekordy.

„Fully Charged znatelně vylepšuje můj výkon! Jsem od přírody skeptik, takže jsem s první objednávkou několik týdnů váhal a než jsem se rozhoupal, bombardoval jsem společnost Hammer Nutrition spoustou dotazů. Pak jsem chtěl přípravek vyzkoušet v různých situacích, abych mohl zhodnotit jeho skutečné účinky – zkoušel jsem ho ráno i večer, při tréninku zaměřeném na rychlost i při delších trasách v pomalejším tempu atd. Teď už vím, že ho můžu z celého srdce doporučit! Díky Fully Charged se totiž cítím nabitý energií a dokážu se lépe soustředit, takže trénuju efektivněji. Navíc už nejsem během tréninku a po něm tolik unavený. Nedostavuje se ten nepříjemný pocit nervozity nebo zhroucení, který jsem občas pociťoval při užívání jiných přípravků.“

SHRNUTÍ

Fully Charged je naprosto ideální přípravek k užívání před jakýmkoli tréninkem či závodem. Ručíme vám za maximální spokojenost s výhodami, které vám tento jedinečný přípravek poskytne. A ačkoli jsme Fully Charged zařadili mezi doplňky stravy, které se užívají před tréninkem nebo závody, je také naprosto vhodné a velmi prospěšné užívat ho i během delších sportovních výkonů, a to každé 3-4 hodiny.

Od sportovců užívajících přípravek Fully Charged jsme za poslední čtyři roky dostali téměř nekonečné množství pozitivních ohlasů, což nás ještě více usvědčilo v tom, že se jedná o REVOLUČNÍ OBJEV pro všechny, kdo chtějí bezpečně a přirozeně zlepšit svou sportovní výkonnost. Pokud jste Fully Charged ještě nevyzkoušeli, už nemůžete déle čekat. Jak rádi říkáme: „Nabijte se přípravkem Fully Charged, nebo zůstanete pozadu!“