Přípravky od Hammer Nutrition jsou vhodné i pro děti

21_04 - HNKidsFriendly

STEVE BORN

Steve působí v odvětví sportovní výživy již téměř 30 let a více než 20 let provádí nezávislý výzkum doplňků stravy, díky čemuž má bezkonkurenční přehled o nepřeberném množství produktů, které jsou pro sportovce na trhu dostupné.

Přípravky Hammer Nutrition jsou vhodné pro aktivní děti, a co víc, nabízejí velmi kvalitní kalorie, které dětský organismus ve vývinu potřebuje, aby prospíval. Děti nepotřebují více cukru, soli a kyseliny citronové! A v přípravcích Hammer Nutrition nenajdete rafinovaný cukr ani umělá sladidla, umělá barviva a konzervanty. Již od roku 1987 je naším hlavním cílem nabízet účinné přípravky vyrobené pouze ze zdravých a přírodních surovin. Není proto divu, že se na značku Hammer Nutrition spoléhá mnoho rodičů, kteří chtějí pro své mladé sportovce jen to nejlepší.

Hammer Gel je k dostání v 10 lahodných příchutích bez kofeinu (z celkem 11 dostupných příchutí obsahuje kofein pouze jediná, a to Espresso). Co se týče iontových nápojů, náš přípravek HEED je jednoznačně lepší volbou než jakýkoli z běžně prodávaných přeslazených nápojů pro sportovce plných umělých barviv a sladidel. HEED obsahuje plnohodnotný sacharid maltodextrin (nikoli rafinovaný cukr) a dvě přírodní sladidla – xylitol a stévii – která nejenže neničí zuby a dásně, ale navíc jsou pro ně prospěšná.

Většina mladých sportovců si doplní potřebné elektrolytické minerály přípravkem HEED, ale při tréninku nebo závodech za horkého počasí je pro ně akceptovatelné i užívání přípravků Endurolytes či Endurolytes Fizz. Tyto přípravky s nízkým obsahem soli a širokým spektrem elektrolytů jsou mnohem lepší volbou než rozpustné tablety či iontové nápoje plné sodíku. Jedna odměrka přípravku HEED obsahuje stejné množství elektrolytů jako jedna kapsle přípravku Endurolytes nebo ½ tablety přípravku Endurolytes Fizz, což mladým sportovcům většinou bohatě stačí. Za extrémně horkého počasí nicméně jejich organismus může vyžadovat vyšší přísun elektrolytů. V tom případě doporučujeme užít 1 tabletu přípravku Endurolytes nebo ½ tablety přípravku Endurolytes Fizz na každých 25 kg tělesné hmotnosti.

Pro dospělé i děti je po sportovním výkonu naprosto klíčová správná regenerace, aby mohlo dojít k posílení svalové tkáně a imunitního systému. K tomu jsou vhodné přípravky Recoverite a Vegan Recoverite. Obsahují velmi kvalitní plnohodnotné sacharidy (Recoverite obsahuje izolát syrovátkového proteinu, nejlepší zdroj bílkovin pro budování svalové hmoty a posilování imunitního systému, a Vegan Recoverite obsahuje organický hráškový protein) a glutamin, mnohostranně prospěšnou aminokyselinu.

Většina energetických tyčinek nejsou nic jiného než z nepochopitelných důvodů velebené sladkosti plné rafinovaného cukru, nasycených tuků, umělých sladidel a dalších nežádoucích ingrediencí. Tyčinky Hammer Nutrition jsou však něco úplně jiného. Nejenže chutnají skvěle, ale navíc jsou vyrobeny ze 100% zdraví prospěšných ingrediencí. Obsahují zdravé organické a geneticky neupravené suroviny bez přidaného rafinovaného cukru. Americké ministerstvo zemědělství jim kromě toho udělilo certifikaci organického výrobku a certifikaci košer nemléčného výrobku.

Děti v naprosté většině případů získávají dostatek bílkovin ze svého každodenního jídelníčku. Doporučená denní dávka (DDD) bílkovin je následující:

• Děti od 7 do 10 let – 28 gramů/den
• Chlapci od 11 do 14 let – 45 gramů/den
• Dívky od 11 do 14 let – 46 gramů/den

Pokud se potřeba bílkovin zvýší nebo pokud vaše ratolest zatouží po tekuté svačince, nejvhodnější jsou přípravky Hammer Whey a Hammer Vegan Protein, které je výborné namixovat s čerstvým nebo mraženým ovocem do lahodného a výživného smoothie. Přípravek Hammer Whey obsahuje nejkvalitnější z dostupných izolátů syrovátkového proteinu, zatímco přípravek Vegan Protein obsahuje velmi výživné bílkoviny 100% rostlinného původu (z organického hrachu, organické dýně, organických ořechů sacha inchi, organické řasy chlorella a organické spiruliny). Tento přípravek je slazený pomocí přírodních aromat a zdravé stévie.