Jen sůl nestačí! Doplňte celé spektrum minerálů pomocí Endurolytes

Endurolytes

Napsal STEVE BORN 

Pro správné doplnění paliva během cvičení je třeba více než jen doplnění kalorií a tekutin. Je k němu také potřeba konzistentní a odpovídající podpora s využitím elektrolytů. Elektrolyty se dají porovnat k motorovému oleji v autě—díky nim motor neběží, ale jsou zcela zásadní k tomu, aby vše hladce běželo. Správná funkce trávícího, nervového, kardiovaskulárního a svalového systému závisí na odpovídající hladině elektrolytů.

Proto je tak důležité, abyste své tělo doplňovali elektrolyty. Protože byste neměli čekat, než vám dojde energie, spotřebujete předem nějaké kalorie, nebo nečekáte na dehydrataci, než se napijete a doplníte tekutiny. Stejně tak nikdy nechcete čekat na okamžik, kdy začnete mít křeče, proto do svého těla doplníte elektrolyty. V tom okamžiku je totiž už příliš pozdě a správné fungování výše zmíněných tělesných systémů už nějakou dobu směřuje ve spirále dolů.

Jde o to se vyhnout křečím a zajistit optimální fungování mnoha důležitých tělesných funkcí. Proto by váš režim doplňování paliva měl vždy zahrnovat konzistentní doplnění těchto základních minerálů.

Mnoho sportovců se bohužel chybně soustředilo pouze na sůl (chlorid sodný), nechápali totiž, že zatímco je sůl opravdu důležitou složkou potravy, nenaplňuje všechny požadavky na minerální elektrolyty našeho těla. Navíc příliš vysoký příjem soli přeruší normální tělesné funkce, protože zahájí recirkulaci a konzervaci sodíku, čímž vytvoří více problémů než řešení. Potřebujete podporu v podobě celé škály elektrolytů, která nezahrnuje jen potřebné množství soli ale také vápníku, hořčíku a draslíku. Optimální výkon vyžaduje konzistentní, adekvátní a VYROVNANÉ dodání těchto důležitých živin.

Naštěstí přesně to vrcholné elektrolytické minerální přípravky Hammer Nutrition —Endurolytes, Endurolytes Fizz, Endurolytes Extreme a Endurolytes Extreme Powder — udělají a jsou připraveny pro vás pracovat! Tyto čtyři produkty mají vyrovnané složení s celou škálou elektrolytů určených pro:
• Splnění minerálních požadavků těla na elektrolyty
• Optimalizaci různých tělesných funkcí
• Zlepšení výkonnosti
• Pomůže vám se vyhnout nepříjemným problémům spojených s nerovnováhou elektrolytů

Nezávisle na vaší váze, tělesném typu a kondici nebo neduhách počasí, vás jeden z produktů řady Endurolytes od Hammer Nutrition opravdu podrží!

Endurolytes – náš původní přípravek s celou škálou elektrolytu v tobolkách pro větší flexibilitu bez dávkování. Co možná nejskromnější obsah chloridu sodného (soli) doplňuje zdravou vyváženou stravu s nízkým obsahem soli.

Endurolytes Fizz – Pokud vám nevyhovují tobolky, Endurolytes Fizz je jednoduchou odpovědí. Přidejte si tyto rychle rozpustné tablety do své lahve s vodou a vytvořte tak lahodný, šumivý, nápoj bez cukru s celou škálou elektrolytů.

Endurolytes Extreme – Vytvořen pro drsné podmínky, vysoké teploty, období, kdy jste se ještě neaklimatizovali, a ty z vás, kteří více potřebují sůl, tento přípravek v tobolkách nabízí třikrát více chloridu sodného a draslíku než běžný přípravek Electrolytes. I přes zvýšené množství chloridu sodného složení přípravku Extreme uchovává kompletní směs elektrolytů.

Endurolytes Extreme Powder – Přináší veškeré výhody kapslí Endurolytes Extreme v prášku, který se snadno rozmíchá. Endurolytes Extreme Powder se rychle a zcela rozpustí a má velmi jemnou přírodní příchuť vodního melounu. Vypijte jej samotný s vodou nebo jej přimíchejte k vašim tekutým palivům podle vašich specifických dávkovacích potřeb. Díky své jemné chuti se jednoduše pije celý den, a protože nezanechává usazeniny, je dokonalý pro hydratační balíčky a lahve jakéhokoliv druhu.

HEED – Vrcholný sportovní nápoj Hammer Nutrition neobsahuje pouze 100 kalorií na jednu naběračku, ale také stejné množství elektrolytů, které jsou v jedné (1) tobolce přípravku Endurolytes.

Elektrolyty pro všechny
I když třeba nejste soutěžící sportovec nebo nejste sportovec vůbec, pokud jste živým člověkem, který dýchá a potí se, určitě můžete využít výhody naší řady produktů Endurolytes. Opravdu jsme viděli, že tyto přípravky pomohly vyřešit problémy, jako jsou chronické migrény či syndrom neklidných nohou a mnohem více. Používají je opravdu všichni – od výkonnostních sportovců po golfisty, zedníky, zahradníky, řidiče dodávek —dokonce i prarodiče v důchodu, kteří pracující na dvoře. Pokud to, co děláte — ať už je to práce, sportovní hra či cvičení — obnáší pocení, je jeden z produktů řady Endurolytes prvotřídní kvality určen právě pro vás!