Perpetuem – Žádná vzdálenost není příliš dlouhá

NoDistanceIsTooLong

Ať už ve formě nápoje v prášku nebo žvýkacích tablet, máte to pod kontrolou 

Napsal STEVE BORN 

Tento říjen to bude 17 let od okamžiku, kdy přípravek Perpetuem složil závěrečný test, ale pamatuju si to, jakoby to bylo včera. S pomocí svého týmu veteránů a vyzbrojen tímto novým prototypovým palivem (které doposud nebylo oficiálním produktem ve výživové řadě špičkových paliv Hammer Nutrition) jsem nasedl na kolo a pustil se do přejezdu drsné trasy 508 Furnace Creek, která ještě nebyla zdolána, což bylo dohromady 1635 km a 21km stoupání.
Přípravek Perpetuem jsem použil jako svůj hlavní zdroj paliva po dobu 55 z celkového počtu 75,5 hodin jízdy na kole. Do velké míry díky tomuto úžasnému palivu jsem v říjnu 2002 zvládl poprvé a naposledy v historii zvládnout závod Double Furnace Creek 508. I když jsem samozřejmě během toho pokusu prožil únavu (která je samozřejmě pochopitelná, když tak dlouho jedete na kole!), nikdy jsem díky svému zdroji paliva neměl žádné problémy s energií. S přípravkem Perpetuem jako svým hlavním zdrojem paliva podpořeným především přípravkem Sustained Energy a Hammer Gel (v té době ještě neexistoval přípravek HEED) zůstala moje úroveň energie opravdu skálopevná.

Od toho úspěšného pokusu před téměř 17 lety (který doposud nebyl překonán) se tisíce sportovců soutěžících ve všemožných výkonnostních soutěžích spoléhalo na přípravek Perpetuem, který jim úspěšně poskytl komplexní palivo pro jejich tělo. Dokonce i v ultra extrémních soutěžích/akcích/expedicích—závod po celé Americe, překročení Lamanšského průlivu, extrémní běhy na 160 km a více, dvojité, trojité a podobné triatlony, vylezení na Mount Everest a mnoho dalšího – se přípravek Perpetuem ukázal být vrcholným zdrojem paliva díky tomu, že:
- Uchovává konzistentní dlouhotrvající energii
- Maximálně využívá tuk
- Postará se o sníženou svalovou únavu

Perpetuem - již více než 16 let je to opravdový zdroj paliva určený pro ultra vzdálenosti
V přípravcích používaných tak často pro sportovní výživu se užívají fráze jako „špičkový“ a „přelomový“ a jejich význam je obvykle oslaben. To se ale netýká přípravku Perpetuem. Od svého oficiálního představení začátkem roku 2003 se stále znovu prokázalo, že přípravek Perpetuem je TÍM opravdovým špičkovým zdrojem kalorií tzv. produkt "vše v jednom" potřebný pro jakoukoliv aktivitu trvající několik hodin či dnů.

Zdroje paliv, která se chlubí tím, že jsou zdroji paliv pro celý den, ale neobsahují toho o nic víc než jednoduché cukry (glukózu, sacharózu, fruktózu atd.) a velké množství soli, zkrátka daný úkol nesplní. Když se vydáte na dlouhou cestu, potřebujete mnohem více kompletního paliva k tomu, aby se vám to povedlo, tzn. zdroj paliva typu „jídlo v lahvi“. Jako primární součást vašeho paliva určeného pro výdrž potřebujete komplexní sacharidy (tzn. ne jednoduché cukry) a také je třeba mít dostatečné množství proteinu, trochu zdravého tuku a další přínosné živiny podporující výdrž. To přesně získáte od přípravku Perpetuem!

Perpetuem Solids – špičkový zdroj paliva k zakousnutí
Abyste dosáhli optimálního výkonu, které vyžaduje méně úsilí potřebné pro tělo k tomu, aby zpracovalo kalorie, doporučujeme vaše tělo podpořit tekutým zdrojem paliva. Pokud se ještě hlouběji ponoříte do cvičení, tak je opravdu rozdíl v tom, když můžete něco zakousnout, než když jste jen každou hodině pouze na tekuté stravě. Nenechte se lapit jen tak jakéhokoliv pevného jídla či zdroje paliva (pamatujte si: „Jaký odpad do sebe dostanete, takový z vás půjde ven“). Zůstaňte u kvality pomocí přípravku Perpetuem Solids!
Oproti masově vyráběným bonbónům, žvýkačkám a podobným „opravdu jen předraženým” cukrovinkám plným cukrů má přípravek Perpetuem Solids stejně vysokou kvalitu a složení prověřené časem, které přineslo přípravku Perpetuem v prášku dobrou pověst, která má lahodnou podobu přímo k nakousnutí. Přípravek Perpetuem Solids je stabilní v každém prostředí, lze jej jednoduše zabalit a díky tomu je dokonalým zdrojem paliva pro jakkoliv dlouhé dobrodružství. Přípravek Perpetuem Solids jako takový může být využit pro naplnění všech vašich kalorických požadavků pro danou hodinu nebo jej můžete využít pro doplnění vaší hodinové spotřeby přípravku Perpetuem v prášku.
Vítězná kombinace!

Ať už přípravek Perpetuem a Perpetuem Solids použijete od začátku až do konce jako svůj jediný zdroj paliva nebo jako své hlavní palivo — za použití u různých příležitostí dalších přípravků Hammer Nutrition, jako je Hammer Gel nebo HEED — nezáleží na tom, jak jsou vaše cvičení nebo závody dlouhé, zcela totiž uspokojíte VEŠKERÉ své kalorické potřeby. Je to již více než 16 let, co žádný další zdroj paliva tak úspěšně nenaplnil extrémní výzvy, které naplnil přípravek Perpetuem. Zaručujeme, že vám bude také fungovat.