Race Caps Supreme

2002-RaceCups

ZAČNĚTE JEŠTĚ DNES A ZÍSKÁTE PARTNERA NA CELÝ ŽIVOT

STEVE BORN

V roce 1990, tedy před 30 lety, jsem si koupil první balení přípravku Race Caps Supreme, který se dříve prodával pod označením Race Caps. Nebudu vám lhát, když napíšu, že od té doby jsem ho užíval každý den a jen málokdy jsem vynechal svou pravidelnou dávku. To proto, že jsem si zjistil ohromné množství informací o jeho jednotlivých složkách a uvědomil jsem si: „Hej, tahle věc nejenže vylepšuje výkonnost sportovce přirozenou cestou, ale má také úžasně pozitivní vliv na celkové zdraví.“

Už od prvního balení jsem si tento skvělý přípravek oblíbil. Přípravek Race Caps Supreme se stal nedílnou součástí mých sportovních výkonů (Race Across America, Furnace Creek 508, dvou rekordů v závodech napříč státem, prvního a dosud jediného závodu Double Furnace Creek 508 a mnoha dalších) a zároveň byl a je důležitou součástí mého každodenního programu doplňkové výživy.

Ať už máte velmi nabitý sportovní program, nebo jste rekreační sportovec, který se účastní jen několika sportovních událostí ročně, nebo prostě jen toužíte být fit a těšit se optimálnímu zdraví, nemůžete se obejít bez přípravku Race Caps Supreme. Race Caps Supreme již více než 30 let nabízí tyto a další benefity:

• více energie při tréninku a po celý den bez nežádoucích povzbuzujících vedlejších účinků, způsobovaných složkami obsaženými v mnoha jiných doplňcích,
• znatelné zvýšení vytrvalosti,
• snížení bolestivosti svalů a rychlejší regeneraci organismu po tréninku,
• antioxidační podporu pro optimálně fungující imunitní systém,
• výživné látky, které pomáhají zlepšovat kardiovaskulární zdraví a chrání před mnohými degenerativními onemocněními.

Přípravek Race Caps Supreme obsahuje unikátní směs výživných látek, které společně působí tak, aby vám pomohly překonat nejtvrdší tréninky i závody, po kterých se potřebujete dokonale zregenerovat, a aby vašemu organismu, především pak vašemu srdci, poskytly špičkovou ochranu.

HLAVNÍ SLOŽKY

Koenzym Q10 – Koenzym Q10, nazývaný též ubichinon (podle slova „ubikvitní“, tedy všudypřítomný), je životně důležitým substrátem („zapalovací svíčkou“) pro účinnou tvorbu energie z přijímané potravy a kyslíku.
Jeho důležitost zdaleka nespočívá jen ve vylepšování sportovních výkonů. Díky tomu, že stojí za čistou a účinnou tvorbou energie, je nepostradatelný pro zajištění optimálního zdraví, především co se týče kardiovaskulárního systému a mozku i odolnosti imunitního systému.

Idebenon – Idebenon je takřka dvojčetem koenzymu Q10 a skvěle ho doplňuje. Vysloužil si pověst jedné z nejslibnějších výživných látek zvyšujících energii a kognitivní funkce s možnými účinky zpomalujícími stárnutí. Idebenon poskytuje mnohé blahodárné účinky jako koenzym Q10, ale v jedné věci vyniká: dokáže podporovat tvorbu energie i v podmínkách s nedostatkem kyslíku.

Poznámka: Užíváte-li jiný přípravek s obsahem koenzymu Q10, děláte dobře, ale připravujete se tím o širší škálu blahodárných účinků, kterou vám může poskytnout pouze kombinace koenzymu Q10 a idebenonu v přípravku Race Caps Supreme!

PODPŮRNÉ SLOŽKY

Vitamín E – Vitamín E je účinný antioxidant, který spolu s koenzymem Q10 a idebenonem pomáhá neutralizovat volné radikály, které v organismu přirozeně vznikají při tvorbě energie.

Oxy-Assist™ – Patentovaná směs trimethylglycinu a inosinu, která zlepšuje využití kyslíku, podporuje proměnu tuků na energii a pomáhá vylepšovat tvorbu energie a potlačovat produkci kyseliny mléčné.

Účastníci Krebsova cyklu – Účastníci Krebsova neboli citrátového cyklu podporují řadu chemických reakcí, díky kterým se uvolňují zásoby energie. Race Caps Supreme vašemu organismu poskytne přesné potřebné množství těchto látek, které vážou vápník, hořčík a draslík. Konkrétně se jedná o kyselinu malátovou, citrát, aspartát, lysinát a glycinát. Přípravek Race Caps Supreme obsahuje i dalšího účastníka Krebsova cyklu, alfa-ketoglutarát.

Látky podporující trávení – Přípravek Race Caps Supreme obsahuje dva typy látek podporujících trávení a zajišťujících co nejlepší vstřebávání výživných látek. Zaprvé to je směs osmi trávicích enzymů, zadruhé pak dobře probádaný extrakt ze standardizovaného černého pepře Bioperine®. (Poznámka: Seriózní výzkumy prokázaly, že Bioperine® významně zlepšuje vstřebávání koenzymu Q10.)

SHRNUTÍ

Žádný jiný přípravek určený pro sportovce neposkytuje tak širokou škálu blahodárných účinků jako Race Caps Supreme. Jedná se o sportovci stále vyhledávaný přípravek, který obstál zkoušce času a našel si své místo na trhu zaplaveném mnohými přípravky, které sice slibují více, ale poskytují méně. Koktejl výživných látek v přípravku Race Caps Supreme pomáhá vylepšit nejen sportovní výkony, ALE TAKÉ celkové zdraví, a proto je vhodný jak pro špičkové sportovce, tak pro všechny ostatní.

Postupem času jsem díky užívání přípravku Race Caps Supreme pozoroval výrazné zlepšení svých sportovních výkonů a dokonce i něco mnohem důležitějšího – zlepšení celkového zdraví. Jde skutečně o něco neobvyklého, neboť žádný jiný přípravek tohoto typu podle mého mínění není vhodný úplně pro VŠECHNY, pro sportovce i nesportovce. Dokonce i mí 84letí rodiče denně užívají Race Caps Supreme. Ode dneška tedy přidejte tento přípravek do svého každodenního jídelníčku a mohu vám zaručit, že s výsledky budete maximálně spokojeni!