Regenerace je klíčem k úspěchu

2002-Recoverite
 
STEVE BORN
 
Je důležité, abyste si uvědomili jednu věc: „Když dotrénujete, nemáte ještě splněno… potřebujete se totiž postarat i o to, aby váš organismus dočerpal spotřebované palivo.“ Od dnešního dne si tedy po každém tréninku, před protahováním (nebo jiným regeneračním rituálem, který provádíte), ještě než si dopřejete sprchu nebo si na chvilku lehnete, „doplňte nádrž“ přípravkem Recoverite nebo přípravkem Organic Vegan Recoverite. Teprve pak můžete trénink považovat za řádně ukončený. Pokud budete tento postup dodržovat pravidelně, sklidíte úspěchy v podobě výrazného zvýšení vytrvalosti.
 
Věděli jste, že tělo vás chce odměnit za úsilí, které jste při tréninku vynaložili? Opravdu! Pokud svému organismu poskytnete přípravek Recoverite s vysoce kvalitními sacharidy a bílkovinami hned po tréninku, tzn. do 30 minut (čím dříve, tím lépe), stane se následující:

• Svalové buňky znovu získají energii, kterou budete moci využít při tréninku hned následující den. Čím je totiž váš trénink A NÁSLEDNÉ doplňování energie pravidelnější, tím větší rezervy s „pohonnými látkami“ vaše tělo ve svalech vytváří. (Tento skutečný bonus se zúročí hlavně na připravovaných sportovních událostech.)

• Svalová tkáň dostane suroviny (aminokyseliny) potřebné k zesílení a vy budete moct více a intenzivněji trénovat, aniž by tím vaše svaly výrazně trpěly.

• Výrazně se sníží bolestivost mezi jednotlivými tréninky.

• Váš imunitní systém se posílí a sníží se riziko, že byste kvůli nemoci zmeškali trénink.

To vše můžete získat. A je to tak jednoduché! Trénujte rozumně a po každém tréninku co nejdříve dočerpejte potřebnou energii! Ale zapamatujte si, že kvalita přípravku, který po tréninku užijete, ovlivní kvalitu regenerace vašeho organismu. Rčení „Co zaseješ, to sklidíš“ rozhodně platí i o doplňování energie po trénincích. Nemůžete očekávat zlepšení sportovních výkonů či udržení optimálního zdraví, pokud se nerozvážně nacpete nekvalitními potravinami. Dáte si přípravek plný cukrů, tuků a laktózy? S nimi ze svého tréninku a investovaného času i energie maxima nedosáhnete.

Vaše tělo si žádá a potřebuje Recoverite nebo Organic Vegan Recoverite. Tyto přípravky mu dodají potřebný koktejl sacharidů a bílkovin, které tolik potřebuje, a další důležité látky: L-glutamin, chrom, L-karnosin a elektrolyty, které organismu pomohou rychleji a lépe se zregenerovat.
 

SHRNUTÍ

Samotný trénink je nejdůležitější součástí přípravy, ale pokud podceníme regeneraci organismu po každé takovéto námaze, nezúročíme své úsilí na maximum. Pamatujte si, že přínos tréninku přichází právě v období regenerace organismu, avšak pouze tehdy, pokud tělu poskytneme dostatek odpočinku a optimální výživu. Pokud to neuděláme, nejen, že se připravíme o blahodárný vliv tréninku, ale můžeme si způsobit mnohé problémy, například nemoc nebo zranění.
 
A to nesmíte dopustit hlavně teď, když už brzy vypukne nová sezóna 2020, zvýší se počet i intenzita tréninků a blíží se i nejdůležitější sportovní události roku. Dejte svému organismu po každém tréninku to, co chce a potřebuje: Recoverite nebo Organic Vegan Recoverite. Vaše tělo to ocení a bohatě vás za to odmění. To vám můžeme zaručit!