Výživné látky pro každý den

2001_DailyEssentials
 
STEVE BORN

V Hammer Nutrition jsme všichni zastánci zdravé výživy, ale zároveň víme, že pro zdraví je nutno udělat víc! Ani vy byste potřeby svého organismu neměli podceňovat. Pokud sportujete, kladete na své tělo obrovské fyzické nároky. To znamená, že máte-li si zachovat plné zdraví, je vaše potřeba výživných látek mnohem vyšší než v případě nesportujícího člověka, a to tím spíš, že jste za současných podmínek vystavováni většímu znečištění a stresu. Skutečným cílem není pouze zůstat zdráv, ale těšit se plnému zdraví. Vy navíc potřebujete ze svého těla dostat maximum, aby zvládalo trénink i závody a mohli jste zakusit zlepšení a další úspěch.
A právě v tom, tedy v dosažení optimálního sportovního výkonu a celkového zdraví, vám pomůže inteligentní a vysoce kvalitní program doplňkové výživy. Doplňky stravy od Hammer Nutrition se základními živinami, bez kterých se váš organismus ani jeden den neobejde – Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps a EndurOmega – mají blahodárné účinky na sportovní výkony i na celkové zdraví. Jsou základním kamenem produktové řady Hammer Nutrition a měly by být nedílnou součástí vašeho programu doplňkové výživy. Užívejte je denně bez ohledu na trénink a těšte se z jejich nepopiratelného přínosu.

CO VÁM TYTO DOPLŇKY STRAVY POSKYTNOU?

• Doplní potřebné vitamíny a minerály, jejichž spotřeba u sportovců a aktivních lidí v porovnání s neaktivními jedinci stoupá. Tím se zlepší celkové zdraví.
• Poskytnou organismu široké spektrum antioxidantů, které pomáhají neutralizovat volné radikály a bojují tak proti stárnutí a ničení buněk.
• Zajistí maximálně účinnou a stálou produkci energie.
• Vylepší mitochondriální zdraví, které je nezbytně nutné pro zlepšení sportovního výkonu a celkového zdravotního stavu.
• Dodají organismu omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA, které pomáhají vylepšit zdraví člověka v mnoha ohledech.


PREMIUM INSURANCE CAPS

Na rozdíl od mnohých multivitamínových přípravků, obsahujících nedostatečné množství nebo pouze doporučené denní dávky (které slouží jako prevence před chorobami způsobenými nedostatkem živin), obsahuje přípravek Premium Insurance Caps optimální denní dávky vitamínů a minerálů nejvyšší kvality. Zásobuje tak vaše tělo větším množstvím látek potřebných pro dosažení optimálního zdraví. Kromě vitamínů a minerálů obsahuje i množství výživných látek a trávicích enzymů.
Další informace o Premium Insurance Caps


RACE CAPS SUPREME

Kombinace výživných látek v tomto špičkovém přípravku od Hammer Nutrition společně působí tak, aby pro vás byla co nejpřínosnější jak z hlediska sportovních výkonů, tak z hlediska celkového zdraví. Žádný jiný doplněk stravy pro sportovce se tomuto přípravku nevyrovná. Sportovci by Race Caps Supreme určitě měli užívat pravidelně, ale důsledné užívání přinese velký užitek i nesportovcům.
Další informace o Race Caps Supreme


MITO CAPS

Složení přípravku Mito Caps vychází z revoluční studie Dr. Bruce Amese, zabývající se metabolismem mitochondrií a stárnutím, poškozováním a regenerací buněk. O důležitosti optimálního fungování mitochondrií se výmluvně vyjádřil Dr. Bill Misner: „Čím déle budete stimulovat dlouhověkost nebo zdraví mitochondrií, tím více si budete potenciálně prodlužovat život a tím lepší výkon budete při sportu podávat. Sportovci, kteří mají nejzdravější a nejúčinnější aktivní mitochondrie, podávají nejlepší výkony.“
Další informace o Mito Caps


ENDUROMEGA

Prvotřídní rybí tuk obsažený v přípravku EndurOmega dodává organismu základní mastné kyseliny, kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a kyselinu dokosahexaenovou (DHA), které jsou nezbytně důležité pro zajištění skvělého sportovního výkonu a celkového zdraví organismu. Tyto mastné kyseliny jsou v podstatě „elixírem života“, a proto není divu, že je vhodné je doplňovat každý den! Díky přípravku EndurOmega budete mít potřebnou dávku EPA a DHA vždy po ruce.
Další informace o EndurOmega


SHRNUTÍ

Sada přípravků se základními výživnými látkami pro každý den od Hammer Nutrition má nesmírně široké spektrum příznivých účinků, podporujících optimální sportovní výkony i celkové zdraví, a žádný jiný balíček doplňkové výživy se jí nevyrovná. Z přípravků Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps a EndurOmega se mohou těšit nejen sportovci, ale i všichni ostatní. Měly by se stát základem všech programů každodenní doplňkové výživy, včetně toho vašeho.