Regenerace je klíčem! Tak ji využijte s přípravkem RECOVERITE!

recoverite_1

Napsal STEVE BORN 


Za téměř 20 let, kdy působím u Hammer Nutrition, je jednou z otázek, kterou neustále nejčastěji dostávám, něco jako „Jak se můžu co nejjednodušeji stát lepším sportovcem?“ I když je to dost obšírná otázka s celou řadou úplně realizovatelných a logických odpovědí, tak je jednou z odpovědí, kterou vždycky na oplátku dávám: „Ujistěte se, že děláte to nejlepší, co můžete, abyste se mezi jednotlivými cvičeními opravdu zregenerovali a vaše tělo zase co nejdříve znovu dobili palivem.”

Dává to úplný smysl, protože i když je všechno, co při našem tréningu děláme, samozřejmě velmi důležité, ten opravdový výtěžek se objeví v době mezi tréningy. Když děláme vše proto, abychom si byli jisti, že našemu tělu dáváme příležitost se zcela zregenerovat, nestane se nic jiného než to, že nám na to skvěle zareaguje a odmění se nám v podobě lepší kondice.

Klíčem k optimální regeneraci je, že celý proces nastartujete prostřednictvím kvalitního paliva ihned poté, jakmile cvičení dokončíte. Během prvních 30 minut tělu dodejte vysoce kvalitní sacharidy a protein (čím dříve, tím lépe), a díky tomu se stane následující:

1. Svalové buňky dostanou palivo, které budete mít k dispozici a poslouží vám během následného cvičení. Ve skutečnosti čím konzistentněji své tělo trénujete a dodáváte mu patřičné palivo, zareaguje tak, že bude čím dál déle ukládat toto palivo ve svalech. To znamená, že při přípravě na vaši velkou sportovní akci budete mít více paliva, a to je určitě výhoda!

2. Vaše svalové tkáně dostanou látky, které potřebují, aby byly silnější, což vám umožní zvýšit množství objemu tréningu a jeho intenzitu, aniž by to mělo výrazný vliv na vaše svaly.

3. Množství bolesti, kterou utrpíte mezi aktuálním a dalším cvičením bude do velké míry sníženo. Takže místo toho, abyste si dělali starosti s tím, jestli se vám podaří dostat z postele, budete připraveni na cvičení další den.

4. Místo toho, abyste jen potřebovali „dotankovat“, bude Váš imunitní systém silnější. Po cvičení je váš imunitní systém takříkajíc „na hraně“. Když svému tělu ihned po tréningu dodáte palivo, rozhodně se ručička váhy nakloní ve prospěch silnější imunity a podaří se vám vyhnout tomu, že byste kvůli nemoci museli vynechat nějaký důležitý tréning.

PŘÍPRAVEK RECOVERITE NEBO BIO VEGAN RECOVERITE TO CELÉ ZJEDNODUŠÍ A PŘIVEDE K DOKONALOSTI!

Pokud berete regeneraci opravdu vážně, protože teď už víte, že byste měli, tak si brzy uvědomíte, že byste neměli jíst zkrátka jen cokoliv, co chcete, a doufáte, že uděláte ve své kondici nějaký pokrok. Bohužel ale někteří sportovci nedělají nic jiného – jedí jen to, co je pro ně pohodlné, a předpokládají, že bude fungovat cokoliv, protože kalorie jsou přece kalorie, no ne? To je ale špatně! Prostě nemůžete jen doufat, že se něco ve vašem sportovním výkonu zlepší nebo podpoříte ideální zdravotní stav, když „do nádrže dodáváte brak.“

Abyste do vašeho těla natankovali kvalitní palivo, po kterém po cvičení prahnete, sáhněte po přípravku Recoverite — ať už v původním pšeničném proteinovém izolátu nebo v našem novém složení v podobě přípravku Bio Vegan Recoverite.

Původní přípravek Recoverite obsahuje komplexní sacharidy (maltodextrin) a pšeničný proteinový izolát v poměru 3:1, 3 gramy glutaminu, celou škálu eletrolytového profilu a hlavní živiny přínosné pro regeneraci. Už od svého uvedení na trh před 15 lety prokázaly tisíce plně spokojených sportovců, že neexistuje žádný jiný tak efektivní nápoj vhodný pro regeneraci, než je Recoverite.

Přípravek Bio Vegan Recoverite obsahuje stejné složky ve stejném množství jako původní složení Recoverite s výjimkou toho, že zdrojem proteinu je bio hráškový protein. I když není v takové biologické dostupnosti jako izolát proteinu pšenice (protože v takové dostupnosti není nic), bio hráškový protein je lehce stravitelný, bez lepku a s dokonalým profilem aminokyselin obsahujícím výjimečně vysokou hladinu BCAA (leucinu, izoleucinu, valinu), jež jsou tři hlavní aminokyseliny podporující regeneraci.

Ať už si vyberete kteroukoliv možnost, dostanete do svého těla výživu, kterou potřebuje, aby se mezi cvičeními zcela zregenerovalo. A je to tak jednoduché! Jakmile cvičení dokončíte, smíchejte několik naběraček směsi Recoverite s 1.5-2.5 ml studené vody, nápoj vypijte a máte to za sebou! Teď jste své cvičení opravdu maximálně vyladili a skutečně nastartovali proces obnovy.

„KDYŽ CHCI REGENERACI, VŽDY PO NĚM SÁHNU!“
„Je to to nejlepší. Nic tak dobře nefunguje. Druhý den se cítím svěží a silný. Skvěle chutná. Skvělý produkt! Opravdu jej doporučuji.“ – recenze online

SHRNUTÍ
Není pochyb o tom, že je určitě důležité, co děláme při tréningu, ale pokud zcela zanedbáváme konzistentní kroky pro opravdovou regeneraci, nikdy nedostaneme zcela zpět veškerý čas a energii vloženou do tréningu. Nezapomeňte, že to, co z našeho tréningu dostaneme, se děje při procesu regenerace, ale je to tak pouze v případě, že odpovídajícím způsobem odpočíváte a máte optimální nutriční podporu. Pokud to tak neděláme, nejenže se nám nepodaří dostat z našeho cvičení užitek, ale můžeme si i vytvořit více problémů, jako jsou onemocnění a zranění.
Za celé ty roky u Hammer Nutrition a prací s tisíci sportovci jsem i nadále přesvědčen, že pokud se jim podařilo zcela zregenerovat v době mezi cvičeními a závody— a začali tím, že „nádrž doplnili“ kvalitním palivem co nejdříve:

• Budou schopni zvýšit objem tréningu a jeho intenzitu, aniž by šli do kompromisu se svalovým a imunitním systémem.
• Budou mnohem méně nemocní.
• Toho osobně v závodech zvládnou mnohem více.

Abyste si zažili ten OBROVSKÝ přínos, který je vám přípravek Recoverite a Organic Vegan Recoverite připraven poskytnout, už na nic nečekejte!