Čtyři zázračné produkty pro každý den od Hammer Nutrition

2109-DailyEssentials

DOKONALÁ KOMBINACE PRO ZLEPŠENÍ SPORTOVNÍHO VÝKONU A CELKOVÉHO ZDRAVOTNÍHO STAVU

STEVE BORN

Některé látky bychom měli přijímat každý den, neboť jsou pro správné fungování našeho organismu zásadní, potřebné, nepostradatelné, zkrátka velmi důležité. A právě tyto látky obsahují čtyři produkty od Hammer Nutrition určené ke každodennímu užívání: Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps a EndurOmega.


Stejně jako v minulém roce, i letos musíme dělat vše pro to, abychom ochránili své zdraví. V roce 2021 se navíc koná čím dál tím víc akcí „naživo“, a proto se chceme ujistit, že přijímáme dostatečné množství živin, které potřebujeme k dosažení co nejlepších výkonů. Vzhledem k tomu, že sebelepší složení jídelníčku, ačkoli je nesmírně důležité, nemůže ani zdaleka poskytnout tolik živin, kolik organismus sportovce vyžaduje, je každodenní užívání produktů řady Daily Essentials nejen dobrým nápadem, ale přímo nezbytností!


Produkty Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps a EndurOmega vám zaručí širokou škálu blahodárných účinků na celkové zdraví, vedoucích mimo jiné i ke zlepšení sportovního výkonu. Jsou vlajkovými produkty Hammer Nutrition a měly by být nedílnou součástí vašeho programu doplňkové výživy. Užívejte je denně bez ohledu na to, zda trénujete, či nikoli, a těšte se z jejich nepopiratelného přínosu.


CO MŮŽETE OD TĚCHTO DOPLŇKŮ STRAVY OČEKÁVAT?

• Doplňují vitamíny a minerály, které vám běžná strava nedokáže poskytnout, ale které potřebujete k dosažení optimálního zdraví.
• Podporují velmi účinnou regeneraci po sportovním výkonu a celkové zdraví tím, že poskytují organismu široké spektrum antioxidantů, které pomáhají neutralizovat volné radikály a bojují tak proti stárnutí a ničení buněk.
• Poskytují klíčové látky pro účinnou a stálou produkci energie.
• Vylepšují mitochondriální zdraví, které je nezbytně nutné pro zlepšení sportovního výkonu a celkového zdravotního stavu.
• Dodávají organismu omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA, které pomáhají vylepšit zdraví člověka v mnoha ohledech, včetně kardiovaskulárního a duševního zdraví.


PREMIUM INSURANCE CAPS

„Dokonale vyvážená strava“ je mýtus, neboť přijímat všechny potřebné živiny pouze ze stravy téměř není možné. Potvrdilo to již mnoho výzkumů, přičemž závěry jedné takové studie střízlivě konstatují: „Téměř celá americká populace konzumuje stravu, která neodpovídá doporučením.“ Proto je doplňování vitamínů a minerálů prostřednictvím kvalitního přípravku—Premium Insurance Caps—naprostou nutností. Na rozdíl od mnoha přípravků, které obsahují pouze denní doporučené dávky nebo referenční hodnoty živin, obsahuje přípravek Premium Insurance Caps optimální množství dle potřebného individuálního denního příjmu těch nejkvalitnějších vitamínů a minerálů, tedy ideální množství pro dosažení optimálního zdraví. Doporučená denní dávka a referenční hodnota příjmu živin totiž znamenají pouze minimální nutné množství, které organismus potřebuje, aby se vyhnul nemocem souvisejícím s nedostatkem daných látek, nikoli aby dosáhnul optimálního zdraví. Kromě vitamínů a minerálů obsahuje tento přípravek i množství dalších výživných látek a trávicích enzymů.


RACE CAPS SUPREME

Již od roku 1987 je přípravek Race Caps Supreme sportovci velmi vyhledávaný. Dokázal obstát zkoušce času a našel si své místo na trhu zaplaveném mnohými jinými přípravky, které sice slibují více, ale poskytují méně. Tento účinný koktejl výživných látek v čele s koenzymem Q10 a idebenonem pomáhá vylepšit nejen sportovní výkony, ale také celkové zdraví, a proto je vhodný jak pro špičkové sportovce, tak pro všechny muže a ženy nad 30 let. Race Caps Supreme je sám o sobě bezpečným a účinným přípravkem pro dosažení:
• více energie bez nežádoucích vedlejších povzbuzujících účinků,
• znatelného zvýšení vytrvalosti,
• rychlejší regenerace a snížení bolestivosti svalů,
• antioxidační podpory pro optimálně fungující imunitní systém,
• příjmu klíčových živin, které významně podporují kardiovaskulární zdraví.


MITO CAPS

Maximální využití každé minuty z každého dne vyžaduje efektivní produkci energie na buněčné úrovni. Jedinečné složení přípravku Mito Caps vychází z revoluční studie Dr. Bruce Amese, zabývající se metabolismem mitochondrií a stárnutím, poškozováním a regenerací buněk. Přípravek Mito Caps obsahuje obě živiny použité v této přelomové studii: acetyl-l-karnitin (ALC) a kyselinu R-alfa-lipoovou (R-ALA), jakož i několik dalších doplňkových živin včetně dimethylethanolaminu (DMAE), kyseliny paraaminobenzoové (PABA), vitamínu E, vitamínu B6 a askorbylpalmitátu. Nechybí ani patentovaná směs enzymů, která napomáhá úplnému vstřebávání všech obsažených živin. Pečujte o zdraví svých mitochondrií, „spalovacích pecí“ vytvářejících v buňkách energii, a ony se postarají o vás co do lepších sportovních výkonů a zlepšení celkového zdraví.


ENDUROMEGA

Prvotřídní rybí tuk obsažený v EndurOmega dodává organismu základní mastné kyseliny, kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a kyselinu dokosahexaenovou (DHA), které jsou nezbytně důležité pro zajištění skvělého sportovního výkonu a celkového zdraví organismu. Tyto mastné kyseliny jsou v podstatě „elixírem života“, a proto není divu, že je vhodné je doplňovat každý den! Díky přípravku EndurOmega budete mít potřebnou dávku EPA a DHA vždy po ruce.Je prokázáno, že rybí tuk mimo jiné také snižuje bolest. To je neopomenutelný přínos, ze kterého se můžete těšit dle libosti buď každý den, nebo jen po tréninku a závodech.


SHRNUTÍ

Často dostáváme otázku: „Který z vašich produktů byste mi doporučili, pokud jsem v užívání doplňků stravy úplným nováčkem?“ Odpovídáme na ni VŽDY takto: Určitě některý z přípravků řady Daily Essentials! Proč? Protože produkty této úžasné řady nabízejí nesmírně široké spektrum příznivých účinků podporujících optimální sportovní výkony i celkové zdraví a žádný jiný balíček doplňkové výživy se jim nevyrovná. Z příznivých účinků Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps a EndurOmega se mohou těšit nejen sportovci, ale i všichni ostatní. Tyto přípravky by se měly stát základem všech programů každodenní doplňkové výživy včetně toho vašeho.