Nepřekonatelný tandem zaručující nadstandartní produkcii energie

21_10 - RCS_MC

Svěží, konzistentní a dlouhotrvající energie je něco, po čem touží všichni vytrvalostní sportovci a čeho lze dosáhnout díky léty prověřeným přípravkům Hammer Nutrition. Těmi jsou Race Caps Supreme a Mito Caps, avšak nadstandardní produkce energie zdaleka není vše, co vám mohou nabídnout! Pravidelné užívání tohoto unikátního tandemu vám zaručuje nejen kvalitní energii, kterou potřebujete ke zvládnutí těch nejnáročnějších tréninků a závodů, ale je i v jiných ohledech prospěšné pro vaše celkové zdraví.

RACE CAPS SUPREME

Proces tvorby energie z vdechovaného kyslíku a přijatých kalorií je neuvěřitelně složitý. Neobejde se bez určitých látek (často je označuji jako „zapalovací svíčky“ nebo „katalyzátory“), které zajišťují efektivnost tohoto procesu. Přípravek Race Caps Supreme obsahuje nepřeberné množství těchto látek, mezi které patří i koenzym Q10, což je nesmírně důležitá látka, o které jeden odborník na výživu bez obalu prohlásil: „Bez koenzymu Q10 nebo jeho dobré náhražky lidský život rychle končí.“

Další klíčovou složkou je idebenon, což je ona právě zmíněná „dobrá náhražka“, která je podle některých výzkumů ještě efektivnější než samotný koenzym Q10, zejména pokud jde o antioxidační účinky. Snad nejpozoruhodnější vlastností idebenonu je, že na rozdíl od koenzymu Q10 dokáže pomáhat produkovat energii a udržovat její vysokou hladinu i při hypoxii (stavu, kdy je v těle nedostatek kyslíku).

Koenzym Q10 i idebenon poskytují lidskému organismu řadu dalších výhod, zejména pokud jde o podporu optimálního kardiovaskulárního a mozkového zdraví a podporu imunity. I kdyby přípravek Race Caps Supreme obsahoval jen tyto dvě složky, stálo by za to ho užívat každý den. Obsahuje však i mnoho dalších látek, které „mají blahodárné účinky na sportovní výkony i na celkové zdraví“, takže je velmi přínosný pro všechny lidi – sportovce i nesportovce.

Přečtěte si více informací o přípravku Race Caps Supreme na našem blogu

MITO CAPS

„Posledním článkem“ produkce energie, tedy místem, kde se vše odehrává, jsou mitochondrie, což jsou buněčné organely produkující ATP (fungují podobně jako „spalovací pece“). Podpora zdraví mitochondrií je jednou z nejdůležitějších věcí, které můžete pro zvýšení sportovního výkonu a vylepšení celkového zdraví udělat.

Když mitochondrie stárnou a ztrácí své schopnosti – k čemuž s přibývajícím věkem dochází čím dál tím více – stávají se méně účinnými při tvorbě energie a zároveň produkují více oxidantů, které mění molekuly na buňky poškozují volné radikály. Jednoduše řečeno, pokud mitochondrie v buňkách ztratí schopnost vytvářet energii a začnou produkovat více oxidantů, zemřou, a to má za následek i smrt buněk. Následuje velmi negativní „dominový efekt“, který s sebou nese nejen dramatický pokles sportovní výkonnosti, ale může vést (a to je mnohem závažnější) ke zvýšení rizika různých s věkem souvisejících nemocí.

Proto je tu přípravek Mito Caps. Látky obsažené v tomto výjimečném přípravku – zejména kyselina R-alfa-lipoová a acetyl-L-karnitin – jakoby mitochondrie „naladily na správnou vlnu“, aby mohly efektivněji produkovat energii a zároveň se snížil jejich sklon k produkci oxidantů. A výsledek? Užíváním tohoto přípravku získáte více energie a větší vytrvalost, váš organismus se rychleji regeneruje, posílí se vám imunitní systém a pocítíte i další příznivé účinky.

Dr. Bill Misner, tvůrce tohoto přípravku, uvádí: „Vytrvalostní sportovci by si měli uvědomit, jak nesmírně důležité je starat se o své mitochondrie, a že všechno v tomto přípravku pozoruhodně a pozitivně ovlivňuje jejich funkci. Sportovci, kteří mají zdravé a účinné mitochondrie, podávají ty nejlepší výkony. Mito Caps je přípravek, který doporučuji brát po celý rok.“

SHRNUTÍ

Přípravky Race Caps Supreme a Mito Caps patří do řady „Daily Essentials“ od Hammer Nutrition, což jsou velmi prospěšné přípravky pro každodenní užívání, a to i ve dnech bez tréninku nebo závodů. Jsem přesvědčen, že ze všech vynikajících přípravků, které společnost Hammer Nutrition nabízí, poskytují právě Race Caps Supreme a Mito Caps nejširší škálu benefitů pro zlepšení sportovního výkonu i celkového zdraví. Pokud oba tyto přípravky zatím neužíváte, je nejvyšší čas začít! A pokud ano, nezapomeňte, že mnoho vašich přátel a členů rodiny (ať už to jsou sportovci nebo nikoli) by také mohlo mít z každodenního užívání přípravků Race Caps Supreme a Mito Caps obrovský prospěch.