Nabijte se, nebo zůstanete pozadu!

FullyCharged

FULLY CHARGED 

STEVE BORN 

Téměř před třemi lety jsme na trhu s přípravky užívanými před tréninkem nebo závodem rozpoutali revoluci, když jsme představili Fully Charged. Konečně tu byl přípravek, který byl pro sportovce skutečně přínosný v mnoha ohledech a nesliboval jen nabití pomocí hromady stimulantů a šíleného množství kofeinu. No vážně, komu by nevadilo, že mu srdce bije o závod už 20 minut předtím, než vůbec začne sportovat? Skutečně prospěšné výživné látky obsažené v přípravku Fully Charged nejen zlepšují sportovní výkony, ale i celkové zdraví.

Fully Charged je skutečným pokladem mezi přípravky užívanými před fyzickou námahou. Jiný takový přípravek neexistuje! Stále přibývají další a další neuvěřitelná svědectví a pětihvězdičková hodnocení. Pokud tento fenomenální přípravek ještě neužíváte, jste znevýhodněni. Věřte sportovcům, kteří užívají Fully Charged, že vám tento přípravek pomůže překonat rekordy, zlepšit časy a dosáhnout lepší výsledky.

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

„Jako běžec nedám dopustit na Fully Charged od Hammer Nutrition! Před každým výkonem si rozpustím jeden sáček a funguje to! Nedávno jsem běžel půlmaraton v Albánii. Před závodem jsem si rozpustil jeden sáček, pak jsem si dal další, když jsem začal pociťovat únavu, a na třináctém kilometru jsem si rozpustil a vypil ještě jeden. Věřte mi, že po užití tohoto přípravku doslova pocítíte příval energie. Ten půlmaraton jsem doběhl téměř o deset minut rychleji, než jsem předpokládal! Účinek přípravku Fully Charged také poznám při tréninku s kamarády, se kterými konečně dokážu držet krok. Za to jsem nesmírně vděčný!“

„Je to skvělý přípravek. Dřív jsem ho užíval jen při běhu na delší trať, ale teď si ho dávám před každou fyzickou námahou: když jdu do posilovny, na kickbox, prostě před jakýmkoli sportovním výkonem… díky, Hammer Nutrition!“

„Tenhle přípravek mám vážně ráda. Vůbec mi nezpůsobuje žaludeční problémy. Můžu si ho klidně dát hned po probuzení.“

„Je to skvělý zdroj příjemné a vyrovnané energie před tréninkem nebo závodem, díky kterému se budete cítit nejen fyzicky zdatnější, ale i mentálně bystřejší. Dejte si ho před příchodem do posilovny, před jízdou na kole nebo, jako já, před nástupem do kabiny závodního auta, ve kterém se budete řítit rychlostí 290 km/h.“


DYNAMICKÉ SLOŽENÍ PŘÍPRAVKU FULLY CHARGED A JEHO PŘÍNOS:

Taurin – Aminokyselina, která se přirozeně vyskytuje v lidském organismu, především ve svalové hmotě a nervové tkáni. Taurin pomáhá regulovat srdeční tep, svalovou aktivitu a hladinu neurotransmiterů v mozku. Je také velmi důležitý pro správné využívání elektrolytů (vápníku, hořčíku, draslíku a sodíku) a zajišťuje správné fungování svalů. Díky taurinu se dokážeme lépe soustředit, aniž bychom potřebovali stimulovat nervový systém. Pro sportovce je ale možná vůbec nejdůležitější to, že užívání taurinu zvyšuje hodnotu maximální spotřeby kyslíku a prodlužuje tedy čas, který zbývá do vyčerpání organismu, a to díky jeho schopnosti snižovat hladinu kyseliny mléčné a udržovat zdravou hladinu pH.

Beta-alanin – Tato aminokyselina jednak potlačuje kyselost, jednak zlepšuje přísun krve do pracujících svalů, což pomáhá dosahovat lepších sportovních výkonů.

L-karnitin fumarát – Tato aminokyselina přenáší mastné kyseliny do mitochondrií, kde jsou přeměněny na energii. Kyselina fumarová (fumarát) se účastní citrátového cyklu a hraje důležitou roli v tvorbě energie.

Spectra™ - Tato patentovaná směs přísad z 29 druhů zeleniny, ovoce a bylin při oboustranně anonymních výzkumech, kdy byla srovnávána s placebem, vykázala zvýšení oxidu dusnatého (NO) o 64 %. Zvýšení hladiny NO zlepšuje přísun krve do svalů a usnadňuje tak přísun živin a kyslíku tam, kde je to potřeba. Tím se zvyšuje vytrvalost a síla. Stejný výzkum prokázal, že Spectra™ je významným zdrojem antioxidantů a snižuje tvorbu volných radikálů.

Výtažek ze zeleného čaje (standardně 50% polyfenolů) – Zelený čaj patří mezi přírodní superpotraviny. Obsahuje polyfenoly, které jsou účinnými antioxidanty a podporují kardiovaskulární zdraví. Výtažek ze zeleného čaje také obsahuje malé, ale účinné množství kofeinu, přibližně 15 mg na dávku.


elevATP™ – Tato patentovaná a klinicky testovaná směs výtažků stopových prvků z rostlin a jablečného extraktu s vysokým obsahem polyfenolu spolupůsobí s přirozenými energii vyrábějícími mechanismy lidského těla a stimuluje produkci energii dodávajícího adenosintrifosfátu (ATP).


Prášek z kořene červené řepy – Řepa je bohatá na dusičnany, které tělo přeměňuje na oxid dusnatý (NO).

Tyrosin – Tato aminokyselina je prekurzorem několika důležitých neurotransmiterů, které se podílejí na snižování stresu a únavy. Tyrosin také zvyšuje psychickou bdělost.

Višňový extrakt (standardně 6,5 % antokyanů) – Třešně a višně přirozeně obsahují složky (antokyany), které prokazatelně snižují bolestivost svalů a pomáhají tedy zachovat jejich běžnou funkci během fyzické námahy i urychlit následné regenerační procesy.


SHRNUTÍ

Ze všech nadšených ohlasů, které od sportovců pravidelně dostáváme, je zřejmé, že přípravek Fully Charged bezpečně a přirozenou cestou výrazně vylepšuje sportovní výkonnost. Použijte ho před jakoukoli fyzickou námahou a vychutnejte si výhody, které vám tento jedinečný přípravek poskytne. Ačkoli jsme Fully Charged zařadili mezi doplňky stravy, které jsou vhodné pro užití před tréninkem nebo závodem, je 100% vhodné a velmi prospěšné užívat ho i během delších sportovních výkonů. Mnoho sportovců si při delších závodech či trénincích dává další dávku Fully Charged po třech nebo čtyřech hodinách, ale někteří tento přípravek užívají i po dvou hodinách. Obdrželi jsme od nich úžasné zpětné reakce!
Nečekejte už ani chvilku a tento vynikající přípravek vyzkoušejte. Fully Charged vám pomůže užít si kvalitnější trénink a dosáhnout lepších výsledků při závodech… to vám garantujeme!